Нападателят на Левски Билал Бари говори пред клубната телевизия. Мароканският

...
Нападателят на Левски Билал Бари говори пред клубната телевизия. Мароканският
Коментари Харесай

Билал Бари: Всичко ми липсва! Ще работя много здраво, за да се върна възможно най-скоро

Нападателят на Левски Билал Бари приказва пред клубната телевизия. Мароканският стрелец разкри по какъв начин върви възобновяване му и по кое време се чака да се завърне на терена. В края на изявлението той бе сюрпризиран от " сините " със особено видео.

" Възстановяването ми върви добре. Чувствам се в добра форма. Работим крепко всеки ден, с цел да се върна допустимо най-скоро. Засега нещата се получават. Сега съм в Клерфонтен, в базата на националния тим на Франция. Работя тук с някои от физиотерапевтите на националния тим. Тренираме крепко, с цел да се възстановя от травмата. Закуската е в 07:30 часа, след което в 08:30 часа започваме с процедурите според от деня и проекта ми. Например извършения за крайници и мускулите ми, тъй като след интервенцията имат потребност от по-специално внимание. После следва кардио. В 12:00 часа е обядът, а до 14:30 часа имаме отмора. След това още веднъж извършения до 17:30 или 18:00 часа според какво би трябвало да се прави ", стартира Бари.

" Всичко ми липсва. Отборът, почитателите, приятелите. Когато си надалеч от клуба, усещаш още повече какъв брой огромен е клубът. Защото не съм вътре и се усеща друго. Всичко ми липсва - почитателите, София. Усещането е доста мощно и желая да се върна допустимо най-скоро. Разбира се, че чувствам поддръжка. Всеки ден приказвам с доктора, с хора от клуба. Те ми се обаждат, също подкрепям връзка и с треньора. Говоря с всички и чувствам тяхната поддръжка. Това ми дава сили да работя по-усилено. Феновете ми пишат всеки ден в Instagram, в обществените мрежи. Дават ми мощ, с цел да се възстановя. Искам да ви благодаря за всичко, тъй като нуждая се от всички вас. Това е сложен миг за мен и дружно ще успеем. Благодаря ви.

Твърде доста страсти. Това е бясно. Когато стартират да пеят " 1,2,3 Билал Бари ", се усещам доста " огромен ". Не мога да опиша с думи тази луда страст.

Гледам всички мачове. Преди срещите изпращам известие на съотборниците си, с цел да им пожелая шанс. Понякога даже приказва с всеки един от тях поотделно. След мачовете ги поддържам също. Те знаят това. Те играят добре, борят се, от време на време имат сложни моменти. Така е през този сезон, има и сложни моменти. Не мога да кажа, че ще играят по-добре, в случай че и аз съм на терена. Играят добре и желая скоро да играя с тях ", добави още той.

От клуба бяха подготвили особено видео за Билал Бари, а откакто той го изгледа съобщи: " Това е полуда. Не правете по този начин, ще се разплача. Благодаря ви момчета. Обичам ви. Обичам всички почитатели на Левски. Ще работя доста крепко, с цел да се върна допустимо най-скоро, с цел да усещам последователите, стадиона, всички. Това е необикновено чувство, нямам думи да го опиша. Благодаря ви доста ". 

" Надявам се да се върна след три месеца и да играя, в случай че всичко върви по план и нещата се случат добре. Искам да си пожелая доста победи поради почитателите, тъй като те го заслужават. Винаги са зад нас и ни поддържат, а ние би трябвало да им се отблагодарим. Надявам се да имаме доста хубави моменти дружно и доста титли. Ще се завърна допустимо най-скоро. Само Левски ", приключи Билал Бари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР