Нападателят на френския национален отбор Усман Дембеле заяви, че няма

...
Нападателят на френския национален отбор Усман Дембеле заяви, че няма
Коментари Харесай

Дембеле се шокира: Наистина ли германците са загубили от Япония?

Нападателят на френския народен тим Усман Дембеле съобщи, че няма никакво място за подценяване на противниците, защото това незабавно носи проблеми. Той научи по време на конференция, че Германия губи с 1:2 от Япония, по същия метод, по който във вторник Аржентина загуби от Саудитска Арабия. 
 Германия още веднъж се провали на старта, запаси на Япония шокираха Бундестима Германия още веднъж се провали на старта, запаси на Япония шокираха Бундестима
Германия и Аржентина бяха определяни от мнозина за едни от любимците за купата на международното състезание в Катар, до момента в който Япония и Саудитска Арабия не са известни като огромни футболни сили. " Наистина ли германците са изгубили от Япония? ", сподели с изненада 25-годишният Дембеле, представен от Ройтерс. 
 Фенка на Аржентина получи инфаркт и умря след загубата на тима от Саудитска Арабия Фенка на Аржентина получи инфаркт и умря след загубата на тима от Саудитска Арабия
" В актуалния футбол няма дребни или слаби тимове. Ако свалиш интензивността в играта си, незабавно ти изскачат проблеми. Вече на всички места се работи и механически, и тактически. Всички видяха, че от тактическа позиция Саудитска Арабия игра необикновено. Ние самите изпитахме това против Дания ", сподели още Дембеле. 
 Шампионски старт за Франция, Жиру изравни върха на Тиери Анри Шампионски старт за Франция, Жиру изравни върха на Тиери Анри
Точно против скандинавците е идващият мач на Франция на международното състезание. " Петлите " изгубиха два пъти от този противник в Лигата на нациите тази година и Дембеле е убеден, че това ще активизира пределно съотборниците му. 

" Няма да лежим на остарели лаври, мога да ви уверя, че сме изцяло фокусирани върху мача с Дания. Беше ужасно значимо да стартираме добре, тъй като в този момент ни чака мач с Дания. Ние знаем, че те са превъзходен тим, имахме компликации против тях, тъй че би трябвало да намерим метод да ги победим ", приключи Дембеле.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР