Нападателят на Байерн (Мюнхен)Томас Мюлер апелира към своите съотборници да

...
Нападателят на Байерн (Мюнхен)Томас Мюлер апелира към своите съотборници да
Коментари Харесай

Томас Мюлер поиска от съотборниците си в Байерн да бъдат като златните рибки

Нападателят на Байерн (Мюнхен)Томас Мюлер моли към своите съотборници да не помнят бързо неуспехите напоследък и да гледат напред към решителните мачове в края на сезона.  Баварците отпаднаха от Шампионската лига и от Купата на Германия, само че остават съществени кандидати за купата в Бундеслигата, като водят на върха в класирането с точка пред втория Борусия (Дортмунд).

Мюлер изиска от съотборниците си да покажат нрав на златна рибка, защото съгласно общоприетото разбиране златните рибки имат доста слаба памет и по тази причина не могат да си спомнят минали моменти. " С памет от единствено 10 секунди, автоматизираното гледане напред е редът на деня. Това важи и за нас в този момент. Трябва да се отърсим от предишните мачове и прекарвания и да се концентрираме върху това, което следва ", написа играчът в свое изказване, представено от ДПА. Германският национал акцентира, че до края на сезона всяко деяние е решаващо за изхода от борбата за купата. Той дефинира миналия месец април като " безусловно отчаяние " за треньора Томас Тухел, който се причисли към Байерн в края на март. " Но в този момент не е подобаващият миг за разбор на аргументите. Ходът на сезона и противникът, който също не беше доста пореден в изявите си, ни дадоха опция да бъдем с точка напред в борбата за купата ", написа още опитният футболист.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР