Нападателят на Барселона - Усман Дембеле, се обърна към ръководството

...
Нападателят на Барселона - Усман Дембеле, се обърна към ръководството
Коментари Харесай

Дембеле скочи на "Барса": Не съм измамник и не се поддавам на изнудване!


Нападателят на " Барселона " - Усман Дембеле, се обърна към управлението на клуба след поставения ултиматум да си тръгне до края на месеца.

Търпението на каталунците се е изчерпало, защото французинът отказал да подпише нов контракт с понижена заплата.

" Изминаха четири години, откогато стопирах да чета нещата, написани за мен, без да се пробвам да се извинявам. Слуховете за мен се натрупат от четири години. От четири години хора приказват за мен, лъжейки по неприличен метод, с една-единствена цел - да ме наранят. Следвах линията да не давам отговор на нищо от това в продължение на тези четири години. Дали това бе неточност? Със сигурност.

Днес това завършва. От през днешния ден ще давам отговор почтено, без да се поддавам на каквато и да била форма на изнудване. Аз съм на 24 години и като всеки човек, имам своите дефекти. Преминах през сложни моменти - травми и заразяването с ковид, което ми повлия. Дори без минимални тренировки, треньорът e желал да играя и аз постоянно съм се съобразявал, без да задавам никакви въпроси. Винаги съм давал най-хубавото, което мога, тъй като това е моята пристрастеност. Винаги съм осъзнавал, че имам шанс да се посветя на най-красивата работа в света.

Посланието ми е ясно. Забранявам на който и да било да основава усещането, че не съм зает със спортния план. Забранявам да ми се приписват планове, които в никакъв случай не съм имал. Забранявам някой да приказва от мое име или от името на сътрудника ми, на който имам цялостна религия. Все още имам контракт. Напълно предан съм и съм разполагаем на моя клуб и треньор. Винаги съм давал всичко за сътрудниците си. Това няма да се промени. Не съм лъжец, само че още по-малко съм човек, който има навика да се поддава на изнудване.
Снимка: Getty Images

Както знаете, има договаряния. Оставил съм сътрудникът ми да се оправя с тях, тъй като това е негова територия. Моята е топката, да играя футбол и да споделям радостните моменти с моите сътрудници и почитателите. Преди всичко - да се концентрираме върху това да печелим. Грижете се за себе си околните си ", сподели Дембеле посредством известие в обществените мрежи.

Откакто дойде в Каталуния през 2017 година, с трансфер от немския " Борусия " Дортмунд на стойност 135 млн. евро, Дембеле има общо 129 мача за " Барселона ", като е пропуснал други 119 поради травми. Той записа 31 гола и 23 асистенции с екипа на каталунския гранд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР