Нападателят на Барселона Серхио Агуеро ще е аут за доста

...
Нападателят на Барселона Серхио Агуеро ще е аут за доста
Коментари Харесай

Шави набеляза голмайстор от Сегунда за заместник на Агуеро

Нападателят на Барселона Серхио Агуеро ще е навън за много време, откакто се разбра, че е с аритмия, а опасенията са, че аржентинецът даже може да спре прибързано с футбола. Според испанската преса, на " Камп Ноу " са набелязали Омар Садик, нападателя на Алмерия, за негов заместител. Нигериецът е шлагер в Сегунда дивизион, където заби 7 гола и даде 6 асистенции в 15 мача. Нападателят е наблюдаван от редица клубове от топ 5 на Европа, измежду които и новите богаташи от Нюкасъл. Цената му е 25 млн. евро.
 Шави счита Дембеле за един от основните играчи в Барселона
Шави счита Дембеле за един от основните играчи в Барселона

Французинът удовлетворен

Друг, свързван с каталунците за върха на офанзивата, е Артур Кабрал от Базел, който е оценен с 10 млн. по-малко от африканеца. Не е изключено офертата на клуба за бразилеца да бъде за наем с алтернатива за откупуване през лятото.

А дебютът за Шави в Ла Лига през уикенда в дербито с Еспаньол се обрисува да бъде тежък. В лазарета на отбора са още двама - Педри и Осман Дембеле. Офанзивните играчи упражняваха независимо през седмицата. По-вероятно е те да бъдат съхранени за задаващия се конфликт с Бенфика в Шампионска лига. Евентуална загуба от португалците може да се окаже пагубна за упоритостите на испанския исполин за място в елиминационната фаза. До момента те записаха 2 тежки крушения - 0:3 от Байерн и ново 0:3 от Бенфика.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР