Нападателят на Барселона Антоан Гризман коментира евентуалното напускане на Лионел

...
Нападателят на Барселона Антоан Гризман коментира евентуалното напускане на Лионел
Коментари Харесай

Гризман: Всички се надяваме Меси да остане

Нападателят на Барселона Антоан Гризман разяснява възможното овакантяване на Лионел Меси. Французинът показа, че се надява Меси да остане на " Камп Ноу ", а такова е желанието и на останалите футболисти на отбора.

" Стараем се да следим новините по тематиката, само че протичащото се е сред него и клуба. Ние просто се надяваме, че Меси ще остане. Информациите са най-различни, само че не знаем детайлности. На този стадий съм съсредоточен върху националния тим ", сподели Гризман пред " Екип ".
Както стана ясно през вчерашния ден, Меси е трансформирал решението си и е все по-вероятно да продължи да играе в Барса. Такива индикации даде и неговият татко Хорхе след срещата си с президента на клуба Джосеп Мария Бартомеу.

Аржентинецът не стартира подготовка с тима. Съгласно контракта му, в случай че той не се яви на тренировки за интервал от 11 до 30 дни, ще бъде санкциониран с 25% от заплатата си. Каталунците са безапелационни, че биха се разделили с Меси единствено в случай че някой заплати откупната му уговорка от 700 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР