Нападателят на Барселона Ансу Фати продължава да обмисля варианти за

...
Нападателят на Барселона Ансу Фати продължава да обмисля варианти за
Коментари Харесай

Ансу Фати продължава да се дърпа за трансфер

Нападателят на Барселона Ансу Фати продължава да обмисля разновидности за своето бъдеще, което по всичко проличава, че ще е надалеч от каталунския клуб.

Желанието на клуба е да продаде футболиста, който не съумя да поеме ролята на водач след напускането на Лионел Меси, защото имаше голям брой тежки травми, които му попречиха да доближи цялостния си капацитет.
 
Въпреки това, Фати не желае да си потегля и има вяра, че може да се наложи в отбора на Шави. Твърдостта в убежденията на Фати продължава и това лято, когато към него има няколко предложения, една от които от Пари Сен Жермен, само че футболистът желае да остане при „ блаугранас “.

До момента обаче Шави не гласоподава шансове на испанския национал и макар евентуалната продажба на Усман Дембеле, няма изгледи статута на Фати на периферна фигура да се промени.

Договорът му с клуба е до лятото на 2027 година и има откупна уговорка на стойност 1 милиард евро, която стопира всички евентуални купувачи от прескачане на договарянията с Барса.

Агентът на футболиста – Жорже Мендеш продължава да му търси нов тим, само че клиентът му към момента желае да остане в родния си клуб и да се опита да се наложи там.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР