Нападателят на Асколи Атанас Илиев хвърли светлина“ върху няколко теми,

...
Нападателят на Асколи Атанас Илиев хвърли светлина“ върху няколко теми,
Коментари Харесай

Атанас Илиев: Искам да напусна Асколи, слуховете за Ботев не са верни

Нападателят на Асколи Атанас Илиев хвърли светлина “ върху няколко тематики, измежду които престоят му при „ бианконерите “, които стигнаха до място в плейофите за Серия “А ”, пропадналото назначение на легендата Пипо Индзаги за треньор на отбора и вероятно завръщане в Ботев (Пловдив). Илиев разяснява и обстановката в националния тим, който от няколко седмици има нов селекционер – Младен Кръстаич.

“Направих много положителни мачове за тази една година и може би хората са останали недоволни. Започнах да получавам по-малко шансове и сякаш хората не ме харесват. Можеше да е по-добра година. Честно казано, нещата тук се случиха в последния миг. Разбрах на 26 август за интереса, а на 29 август подписах. Впуснах се в дълбокото, без да знам какво ме чака. Относно Андреа Сотил, мога да кажа единствено хубави думи. 17 години Асколи не бе влизал в плейофите за Серия “А ”. Той и по тази причина одобри офертата от Удинезе, млад треньор е. Знаем къде е Серия “А ” и къде е Серия “Б “, сподели Илиев в предаването “Домът на футбола ” по Диема Спорт.
 Асколи желае да се раздели с Атанас Илиев Асколи желае да се раздели с Атанас Илиев
„ Надявах се да работя с Филипо Индзаги. Майка ми сподели, че можел да ни стане треньор. С течение на времето разбрах, че двете страни не са се разбрали. Мисля въпреки всичко, че постигнахме максимума през този сезон, като се изключи мача с Беневенто. По стичане на събитията и голови състояние 19:1, те ни победиха с един гол “, продължи той.

„ Относно слуховете за мен, единственото правилно е, че Асколи желае да се раздели с мен, аз също го искам. Няма това почитание и отношение, които би трябвало да има. Дойде нов шеф, който си кара италиански футболисти – напълно обикновено. Направих подготовка с Асколи, уповавам се някой да се обади с оферта, от клуба споделиха, че чакат. Имам контракт, въпросът е подобен, че няма оферта, те желаят трансферна сума и нещата са малко по-трудни. Слуховете за Ботев, в случай че бяха истина, щяха да ме радват, само че не са. Засега не стои на дневен ред. Следя Ботев и началото на този сезон е доста тегаво. Радвах се за третото място предходната акция. Сегашното място на Ботев не е там. Мечтая да играя на „ Колежа “, нещата ще са доста по-различни. Трябва да се изчака. Мисля, че нещата са си същите, каквито бяха и допреди тръгването на Валентич. Всички са си същите, само че се надявам на някаква смяна “, показа мнението си родният нападател.
 Пипо Индзаги няма да става треньор на Атанас Илиев Пипо Индзаги няма да става треньор на Атанас Илиев
„ Гледам мачовете на Левски, всичко в клуба е на високо равнище. Мисля, че ще продължат много напред. Знаят, че вкъщи няма кой да ги бие. Според мен с Лудогорец са на едно равнище. В средата на сезона ще се види кой защо ще се бори “, предвижда Илиев.

„ Чух се с помощника на господин Кръстаич, говорихме си по какъв начин се усещам, дали упражнявам и дали може да се разчита на мен. Наистина за 2 години викаха много хора, само че мисля, че всеки, който е играл, е дал всичко. Някои се показаха добре, други - не. Надявам се да съм здрав и да пристигна оферта, и да въвеждам голове, както мога “, приключи Атанас Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР