Нападателят на Арсенал Габриел Жезус заяви, че усеща равенството със

...
Нападателят на Арсенал Габриел Жезус заяви, че усеща равенството със
Коментари Харесай

Габриел Жезуш: Равният със Саутхямптън е като загуба

Нападателят на Арсенал Габриел Жезус съобщи, че усеща равенството със Саутхямптън 1:1 в неделя като загуба. Лидерът във Висшата лига доминираше през първото полувреме на срещата, само че загуби централизация в някои моменти след почивката.

Гранит Джака откри резултата за " артилеристите ", до момента в който Стюарт Армстронг съумя да изравни за домакините.

" Чувството е като че ли сме изгубили мача - поради метода, по който играхме, създадохме доста положения, повече през първото полувреме, в сравнение с през второто ", сподели бразилецът пред клубния уебсайт на Арсенал. " През втората част свалихме равнището ", призна той.

" Получи се по този начин, както и в мача с Лийдс. Трябва да бъдем по-умни, да забележим какво не вършим както би трябвало и да се подобрим. Трябва да се опитаме да се върнем на същото равнище, в котео стартирахме сезона като тим и характерности ", счита той.

" Нямаме извинения. Имаме няколко дни да се подготвим, да работим върху това, което би трябвало да вършим на терена. Има някои играчи, които имат потребност от повече време да се възстановят. Но на първо място би трябвало да сме съсредоточени ", приключи Габриел Жезус.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР