Нападателят Луис Суарес се сбогува по много емоционален начин с

...
Нападателят Луис Суарес се сбогува по много емоционален начин с
Коментари Харесай

Луис Суарес се сбогува с Насионал през сълзи

Нападателят Луис Суарес се сбогува по доста прочувствен метод с родния си Насионал по време на празненствата на клуба за извоюваната купа на Уругвай.
 Суарес изведе Насионал до купата в Уругвай Суарес изведе Насионал до купата в Уругвай
Както е известно, някогашният голмайстор на Аякс, Ливърпул, Барселона и Атлетико Мадрид се завърна в уругвайския гранд през лятото, само че с контракт до края на годината. Въпреки късия си втори престой в клуба 35-годишният състезател се регистрира с 8 гола и 3 асистенции в 16 мача за Насионал, с което оказа помощ на отбора да завоюва купата в локалното състезание.

“Това не е прощаване, а до скоро. Повече няма да играя тук, само че се надявам, че скоро още веднъж ще се забележим. Настъпи моментът да си потегли и най-много желая да ви благодаря за всичко. Както споделих преди известно време, завърнах се поради вас, почитателите, а и тъй като желаех да го направя. Всеки един от вас би трябвало да продължава да бъде горделив, че сме на международно равнище и че хората приказват за това какво са създали последователите, което е ваша заслуга. Искам да благодаря и на съотборниците ми. Вземам със себе си загатна за всички и бих искам да благодаря на тези три прелестни красавци (децата му - б.р.), с които жена ми ме подари. Сбъдната фантазия е да ме видят по какъв начин ставам първенец с фланелката, с която съм роден ”, обърна се Суарес през сълзи към почитателите на отбора, изпълнили до краен лимит клубния стадион.

Сега на Ел Пистолеро му следва присъединяване на Световното състезание в Катар с Уругвай, след което през януари ще си търси нов тим като свободен сътрудник. Смята се, че желанието му е завръщане в Европа, само че има и вид да поеме към американската Мейджър Лийг Сокър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР