Нападателят, който възмути с жесток побой над момчета в Русе,

...
Нападателят, който възмути с жесток побой над момчета в Русе,
Коментари Харесай

Нови жертви на бияча от Русе, градът е под пара

Нападателят, който възмути с нечовечен побой над момчета в Русе, е арестуван. Окръжната прокуратура в града проверява малолетния юноша.  Вчера в обществените мрежи бе оповестен видеоклип с фрагменти с принуждение. Извършителят на няколко побоя е малолетен, имал е сходни прояви през годините и по тази причина ще остане в ареста за 72 часа. Младежът е възпитаник в спортното учебно заведение на Русе.

Оказа се, че жертвите на бияча са повече от 15. Това провокира и няколко митинга в крайдунавския град. Кристо е на 16 години. Той също е бил жертва на принуждение от страна на Махмуд. През юни до момента в който бил на открито с другари, от някъде се появил насилникът и почнал да го блъска. В ефира на „ Здравей, България ” момчето изясни, че към оня миг не познавал нападателя си. „ Според него аз не съм се държал както би трябвало с хората, с които съм излязъл ”, показа момчето. Кристо описа още, че тръгнал да се прибира, само че непознатият бияч го наблюдавал, почнал да го наскърбява и да го рита, блъснал го и два пъти в кръста. Саморазправата траяла и пред входната врата на потърпевшия. Насилникът даже взел ключовете му от вкъщи. Майката на Кристо – Десислава Георгиева, съобщи, че сигнал в полицията не е подавала. След като видяла клипа в интернет обаче, незабавно го свързала с насилието над сина й.

Зам.-директорът на учебно заведение " Майор Атанас Узунов ”, чийто ученик е Махмуд, Гергана Неделчева показа пред камерата, че не са й извести нападателни прояви на момчето по време на образователния развой. Станал явен обаче случай на надменно държание на ученика към преподавател в образователното заведение.

„ Вербално нападателен е бил, обиждал е сътрудник ”, сподели тя. Неделчева изясни, че на педагогическия съвет, който ще се организира през днешния ден в спортното учебно заведение, ще бъде наложена глоба на дванайсетокласника – пренасяне в независима форма на образование и изключване от олимпийското звено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР