Нападателят Hwang Ui-jo беше отстранен от Южна Корея седем седмици

...
Нападателят Hwang Ui-jo беше отстранен от Южна Корея седем седмици
Коментари Харесай

Южна Корея отстрани нападателя Hwang Ui-jo заради незаконно видеоразследване

Нападателят Hwang Ui-jo беше отхвърлен от Южна Корея седем седмици преди Купата на Азия поради полицейско следствие на изказвания, че е снимал нелегално някогашна другарка.

Нападателят на Норич Сити е упрекнат, че е снимал полова среща с някогашния сътрудник на телефона си без единодушие и е споделил видеото в обществените медии. Той отхвърля обвиняването.

Хуанг игра за Южна Корея в две квалификации за Световното състезание този месец, вкарвайки дузпа против Сингапур, само че Корейската футболна асоциация (KFA) го в профил във вторник в очакване на резултатите от полицейските следствия.

31-годишният състезател остава в положение да играе за британския клуб от второ равнище Норич и означи гол при провалянето с 3-2 против Уотфорд във вторник.

„ Докато не бъде направено дефинитивно умозаключение, ние взехме решение да изключим Хванг от националния тим “, изказване на KFA.

Лий Юн-нам, който управлява комисията по нравственос на KFA, сподели пред кореспонденти, че националните играчи би трябвало да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР