Нападателят е задържан за 24 часа Хотелиер нападна и преби общински

...
Нападателят е задържан за 24 часа
Хотелиер нападна и преби общински
Коментари Харесай

Потрес: Хотелиер преби общински охранител в Пловдив

Нападателят е арестуван за 24 часа Хотелиер атакува и преби общински охранител в Пловдив. Причината - служителят отказал да пропусне в архитектурния резерват автомобил с посетители на хотела. „ Нашият охранител го е попитал водача дали има резервация, пропуск, тъй като той не е предизвестен, че ще влиза подобен автомобил. Водачът му дал отговор, че няма такава и нашият чиновник е отказал да го допусне, което е вярно ”, разяснява шефът на „ Общинска защита ” Димитър Палашев.

Тогава мъжът се обадил и повикал притежателя на хотела, който се опитал да вдигне бариерата на ръка. След като не съумял, влезнал в охранителната кабинка и нападнал в тил общинския чиновник. Пребитият чиновник е в потрес, а нападателят е задържан за 24 часа. След като беше освободен през днешния ден първо пред NOVA хотелиерът Борис Христов описа свята версия.
„ Казах му да вдигне бариерата, защото аз съм притежателят. Клиентът беше с болно дете. Предполагам, че това ще се види на камерите ”, изясни Христов.

Хотелиерът изрично отхвърля да е нападнал и удрял охранителя и се закани да търси правата си в съда. Пребитият чиновник си е извадил здравно. Прокуратурата е образувала по случая бързо произвеждане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР