Нападателят Джорди Кайседо изглежда е все по-близо до ЦСКА. Преговорите

Нападателят Джорди Кайседо изглежда е все по-близо до ЦСКА. Преговорите ...

Джорди Кайседо избрал ЦСКА пред Лудогорец, пристига на Армията до дни?


Нападателят Джорди Кайседо изглежда е все по-близо до ЦСКА. Преговорите между него и "армейците" са в напреднала фаза. Кайседо бил избрал офертата на ЦСКА пред тази на Лудогорец, твърди "Тема Спорт".

Кайседо се завърна в Еквадор, след като влезе в конфликт с настоящия си клуб - бразилския втородивизионен Витория Баия. Той остана извън групата за последните два мача на тима в Серия "Б" и бе изваден от тренировките на първия състав, заради което е поискал от ръководството да прекрати договора му.
Бивши на Лудогорец са казали добри думи на Кайседо за ЦСКА
Бивши на Лудогорец са казали добри думи на Кайседо за ЦСКА

Съотборник е с Марселиньо и Кишада

Според информацията, той бил останал впечатлен от историята на армейския клуб, а добри думи за ЦСКА е чул и от бившите играчи на Лудогорец Марселиньо и Жуниор Кишада, с които са съотборници във Витория Баия.

Нападателят е роден на 18 ноември 1997 година, висок е 185 см и впечатлява със сериозна физика и бързина. Играе добре с глава, отличава се и с мощни пробиви. Той има 120 мача и 23 гола в кариерата си, като е играл за три клуба - еквадорския Ел Насионал (16 мача, 8 гола), чилийския Универсидад Католика (59 мача, 6 гола) и бразилския Витория, където е записал 45 срещи с 9 попадения.

Източник: topsport.bg