Нападателят Али Соу, който бе избран за №1 за изминалния

...
Нападателят Али Соу, който бе избран за №1 за изминалния
Коментари Харесай

Али Соу: Дойде моето време да изляза на преден план в ЦСКА

Нападателят Али Соу, който бе определен за №1 за изминалния 24-ти кръг в Първа лига, получи премията си в Пресклуб България, а по-късно отговори и на журналистическите въпроси.

Острието вкара хеттрик за триумфа с 5:1 над Септември през предишния уикенд.

" Щастлив съм, че получавам тази премия. Заслуга за нея имат и моите съотборници. Благодаря им. Щастлив съм, че този приз е в моите ръце. Да, правилно е, че и предишния сезон през втория дял на шампионата се показах на по-високо равнище. Ще се постарая да направя същото и в този момент. Опитвам се всеки ден да надграждам и да отбелязвам повече голове. Всеки път се старая да съм по-добър от предходния. Вярвам, че ми предстоят хубави моменти ", сподели Соу.
 Снимка 410833
Източник:

" Не мисля, че прехвърлянето на Мауридеш е оказал резултат върху мен. Като цяло аз съм благополучен, че състезател на ЦСКА направи подобен трансфер и в този момент за мен е време да изляза на напред във времето. Моята единствена цел е да пораствам и да се потвърждавам. Искам да оказвам помощ на тима ми да върви нагоре. Предстои ни значим мач с Етър. Отиваме за трите точки и би трябвало да ги спечелим. Нестор Ел Маестро и Любо Пенев са доста разнообразни. Ел Маестро е превъзходен треньор. Любо Пенев демонстрира повече на процедура това, което желае да вършим на терена в мачовете ", добави таранът.

" Сега се усещам по-комфортно, тъй като играя по-редовно. Харесвам да играя с Джеси. Разбираме се доста добре. Всеки треньор има проект и концепция по какъв начин да наподобява тимът му. Любо Пенев желае да играем повече с топката и постанова този жанр и в тренировките. Не мисля, че имаме проблем. На нас ни липсваше шанс в последните мачове. Нормално е това да се случва от време на време ", сподели още Соу.
 Снимка 410832
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР