НАП ще има важна роля в процеса по въвеждане на

...
НАП ще има важна роля в процеса по въвеждане на
Коментари Харесай

Спецов: НАП ще има важна роля при въвеждането на отстъпката за горивата

НАП ще има значима роля в процеса по въвеждане на отстъпката от 25 стотинки, която страната ще дава на всички, които зареждат горива по бензиностанциите като антикризисна мярка. Това сподели шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов пред бТВ.

„ Има изключителна административна и контролна роля в този развой и до късно вечерта са водени напълно целенасочени диалози – по какъв метод да бъде физически и механически това нещо осъществено. Мисля, че през днешния ден ще бъде подготвен финалният вид на последователности на стъпки – какво би трябвало да направи клиентът, какво би трябвало да направи съответният търговски обект и по-късно по какъв начин и по какъв метод Национална агенция за приходите да управлява този развой “, изясни Спецов.

Относно запечатването на прочут столичен ресторант в „ Дианабад “ от данъчните, Спецов сподели, че това не е политическа офанзива. „ Политическа офанзива би било, в случай че има някакви нарочни дейности, в случай че заведението или който и да е различен обект няма никакви нарушавания и се подхващат някакви дейности. В случая имаме съответно нарушаване, открито по съответен прийом. Там е отишъл екип, направена е покупка, издадена е касова записка, тествана е, че тя не е регистрирана в Национална агенция за приходите. Тук къде има политическо въздействие “?, разяснява Спецов.

По думите му инспекцията е част от лятната акция на Национална агенция за приходите и доста сходни инспекции предстоят. Затова е целесъобразно търговците да ревизират редовността на апаратите си и дали са свързани съответно с данъчните.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР