НАП-Пазарджик наложи запор на сметки на Хебър, а лицензът на

...
НАП-Пазарджик наложи запор на сметки на Хебър, а лицензът на
Коментари Харесай

НАП е запорирал сметките на футболния „Хебър“

НАП-Пазарджик наложи запор на сметки на Хебър, а лицензът на тима за идващия сезон виси, оплакаха се „ гробарите “ в формалния си клубен уебсайт, съобщи БГНЕС.

Те разкриха, че са забавили заплащания по стихотворец ангажимент към данъчно-осигурителната система поради финансови усложнения, в резултат на неполучени траншове от Ботев Пловдив по прехвърлянето на Георги Николов.

„ Отделно от това (неполучените траншове по прехвърлянето на Георги Николов) пазарджиклии изпитват и съществени финансови усложнения, които възпрепястват естественото действие на клуба “, написаха от Хебър.

„ Междувременно, през вчерашния ден, откакто не получи заплащания по стихотворец ангажимент към данъчно-осигурителната система, Национална агенция за приходите - Пазарджик наложи запор по банковите сметки на Хебър. С неизпълнението на поетите си финансови задължения към пазарджишкия клуб, от Ботев Пд към този момент действително слагат под риск приемането на спортно-състезателен лиценз за идващото състезание на ФК Хебър “, допълниха от клуба.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР