НАП - Бургас дава на търг два конфискувани автомобила от

...
НАП - Бургас дава на търг два конфискувани автомобила от
Коментари Харесай

НАП-Бургас пуска на търг още два конфискувани автомобила

Национална агенция за приходите - Бургас дава на търг два иззети автомобила от пияните или дрогирани водачи . Това съобщи представителят на Национална агенция за приходите в морския град Христо Узунов, представен от Нова телевизия.

Търговете са планувани за началото на януари, посочи той. Това ще даде опция на притежателите още веднъж да придобият колите си.

Продажбите стартират да се осъществят след правосъдни решения и присъда.

" Говорим за време от към три месеца. Началната тръжна цена от постоянно е избрана от експерт с експертна оценка ", съобщи още Узунов.

Очаква се 11 автомобила да бъдат оповестени на търг. Сред тях 8 са на водачи, използвали алкохол. Шофьорите, които желаят да получат повече информация, могат да създадат това в портала на Национална агенция за приходите, добави шефът на Търговско дружество - Бургас.

Припомняме, че до 24 ноември  НАП-Бургас продаде посредством търгове 27 иззети в интерес на страната коли.  Средствата, получени от тръжните процедури, са над 50 000 лв..

Близо 650 000 лв. е цената на импортираните от локалната приходна организация средства от началото на годината в републиканския бюджет от продажби на иззети и отнети в интерес на страната недвижими парцели, моторни транспортни средства и благородни метали.

 Бургаските данъчни продават на търг отнети коли на пияни и дрогирани водачи
Бургаските данъчни продават на търг отнети коли на пияни и дрогирани водачи

Отчитат огромен интерес към продажбите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР