Наоми Осака се превърна в най-коментираната тенисистка напоследък, но не

...
Наоми Осака се превърна в най-коментираната тенисистка напоследък, но не
Коментари Харесай

Защо Наоми Осака благодари на Меган Маркъл

Наоми Осака се трансформира в най-коментираната тенисистка в последно време, само че не толкоз поради представянето си на корта, а поради отхвърли да взе участие в конференции и въпроса за психологичното здраве на спортистите, който сложи на дневен ред.
 Наоми Осака, Олимпийски игри 2020, конференциите и подготвена ли е да играе за Япония
Какво се случва с Наоми Осака сега

Още се бори с депресията, само че е по-добре

Признанията на Осака срещнаха огромно схващане, приемане и поддръжка от хиляди освен в обществените мрежи, само че и измежду представителите на спорта и шоубизнеса.

Тенисистката се появи на корицата на списание Time, а пред изданието приказва още веднъж за значимостта на психологичното здраве и за измененията, които би трябвало неотложно да се създадат в спорта.

. writes for TIME on putting mental health first: "It's O.K. not to be O.K. "
— TIME (@TIME)
Осака, която не скри, че страда от меланхолия и тревога и изпитва голямо психологично натоварване да бъде измежду топ тенисистите, благодари в есето си за Time на всички, които са й оказали поддръжка в сложния миг и са застанали зад решението й да напусне Откритото състезание на Франция.

Тя изброи и няколко съответни имена на известни персони, от които е получила съпричастност - нещо, което до известна степен я е изненадало. Сред тях са Мишел Обама, Майкъл Фелпс, Стеф Къри, Новак Джокович, Меган Маркъл и други.
 Наоми Осака, Naomi Osaka и филмът на Netflix, който споделя за тенисистката
Netflix с филм за Наоми Осака

Премиерата му е напълно скоро

Присъствието на името на херцогинята на Съсекс измежду известните персони, подкрепили Осака, по никакъв начин не ни изненадва. Все отново, тя и брачният партньор й принц Хари постоянно са подчертавали значимостта на грижите за психологичното здраве , говорили са намерено за проблеми си и поддържат действия и организации в тази област, предава Town&Country Mag.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР