Наоми Кембъл ще получи наградата Модна икона като знак на

...
Наоми Кембъл ще получи наградата Модна икона като знак на
Коментари Харесай

Наоми Кембъл получава наградата Модна икона

Наоми Кембъл ще получи премията " Модна икона " като знак на самопризнание за 40-годишната й кариера на модел, заяви Контактмюзик.

Отличието ще й бъде връчено на церемонията за премиите на Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати на 4 юни.

Наоми потегля по стъпките на предходни носители на премията, като Риана, Бионсе, Дейвид Боуи, Фарел Уилямс и Кейт Мос.

" За мен е огромна чест да получа самопризнание от Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати посредством тазгодишната премия " Модна икона " - съобщи 47-годишният супермодел пред уеб страницата Vogue.com. - Тъй като съм от Лондон, стилът ми постоянно е бил повлиян от динамичната и постоянно изменяща се стрийт просвета и музикалната сцена. Отраснах в тази промишленост и ще съм постоянно признателна на американските фешън дизайнери, които ме подкрепяха през цялата ми кариера. "

Церемонията ще се състои в Бруклинския музей в Ню Йорк. Водеща ще е американската актриса Иса Рей, осведоми Българска телеграфна агенция.

Даян декор Фюрстенберг, Нарсисо Родригес и Каролина Ерера ще получат награди надлежно за положителна смяна, цялостни достижения и на учредителите за принос към стилната промишленост, а Международната премия ще бъде връчена на Донатела Версаче за работата й, почитаща наследството на брат й Джани, който основа именитата фешън къща " Версаче " през 1978 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР