Наоми Кембъл и Лиъм Пейн не можаха да държат ръцете

...
Наоми Кембъл и Лиъм Пейн не можаха да държат ръцете
Коментари Харесай

Наоми и Лиъм пренесоха любовта си в Хонконг

Наоми Кембъл и Лиъм Пейн не можаха да държат ръцете си надалеч един от различен, само че любовта им остана незапечатана от папараците. Двамата се появиха на Формула в Хонконг и не разрешиха на фотографите да ги снимат.

Двойката, която излиза дружно от декември – 5 месеца след раздялата на артиста с майката на детето му Черил Коул, пазеше държание пред публиката, само че зад кулисите на автомобилното съревнование звездите се награбиха като възпитаници.

„ Наоми и Лиъм се държаха като младежи на първа отмора в чужбина, когато никой не ги гледаше. Той не спря да ѝ прави похвали. Двамата се забавляваха и не спираха да се допират, само че когато пристигна формалната част и станаха център на събитието, те отхвърлиха да бъдат снимани дружно “, показа източник пред The Sun.

По-наблюдателни регистрираха, че влюбените даже са координирали облеклото си, показвайки се в дънки и дънково яке с съвсем еднакъв цвят. Наоми и Лиъм качиха селфита в персоналните си профили в Instagram, само че настойчиво отхвърлят да потвърдят обществено връзката си.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР