Наоми Кембъл е била на хиляди червени килими и е

...
Наоми Кембъл е била на хиляди червени килими и е
Коментари Харесай

Наоми Кембъл: Принцеса Даяна беше невероятен човек - slava.bg

Наоми Кембъл е била на хиляди червени килими и е имала доста разнообразни прекарвания, които ще ѝ оставят спомен дълго време. От фотосесии за огромни марки до участия в фешън шоу на най-известните дизайнери, супермоделът не може да се оплаче от живота си. Това, което ще помни постоянно обаче е срещата ѝ с принцеса Даяна.

Звездата направи виртуална среща с колежката си Синди Крофорд и двете поговориха за времето, когато са имали опцията да посетят кралското семейство. Кембъл е взела участие в изненада за рождения ден на принц Уилям, проведена от починалата лейди Даяна.

През 2017 година по-големият внук на кралица Елизабет II признава, че като дребен е бил огромен почитател на Наоми, Клаудия Шифър и други супермодели. „ Имах техни плакати в стаята си “, споделя Уилям в документалния филм „ Diana, Our Mother: Her Life and Legacy “. Именно по тази причина Даяна се свързва с Кембъл и провежда всичко за рождения ден на сина си.

„ Бяхме дружно с Клаудия и Кристи Търлингтън и чакахме принца да се прибере от учебно заведение “, споделя Наоми. Тогава тя за първи път се среща с принцеса Даяна и незабавно я е харесала. „ Обожавах принцеса Даяна. Тя беше толкоз скромна, земна и просто съм признателна, че имах достойнството да я познавам “.

И до момента в който Кембъл прави изненада на Уилям, когато той е на 13 години, то Синди Крофорд посещава замъка Кенсингтън няколко години по-късно. Супермоделът споделя, че е била извънредно обезпокоена да се срещне с кралското семейство и съвсем не помни момента.

„ Принцеса Даяна ме накара да се усещам като вкъщи си. Все едно бях на посетители на собствен другар “, споделя Крофорд. Тя добавя, че починалата лейди Ди е била облечена с дънки, кашмирен пуловер и се е държала извънредно обикновено.

В документалния филм „ Diana, Our Mother: Her Life and Legacy “ принц Уилям си спомня за изненадата и споделя, че е бил толкоз обезпокоен, че е паднал по стълбите.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР