НАНТЕР, Франция (AP) — Сара Сьострьом свали очилата си, хвърли

...
НАНТЕР, Франция (AP) — Сара Сьострьом свали очилата си, хвърли
Коментари Харесай

Убедена да плува на 100 метра свободен стил, Сара Сьострьом получава злато, което изненадва дори нея

НАНТЕР, Франция (AP) — Сара Сьострьом смъкна очилата си, хвърли бърз взор към таблото и освободи всяка страст. Тя удряше водата триумфално, седна на линията на алеята и подвигна високо брадичка и ръце.

Хвалената шведска спринтистка изскочи от басейна, махна с ръка, по-късно покри лицето си, превъзмогнала, че е завоюва 100 метра свободен жанр в сряда вечерта.

Sjöström стартира своята украсена олимпийска кариера на 15-годишна възраст в Пекин, а в този момент още веднъж е олимпийска шампионка на 30 в Париж.

Доста впечатляващо за някой, който даже не е желал да плува 100, събитие, в което тя държи международния връх от 2017 година

„ Това е необикновено. Честно казано, не мислех, че ще плавам на 100 свободно “, сподели Сьострьом. „ След щафетата в свободния жанр първия ден незабавно споделих на треньора си: „ Не, не мисля, че 100 безвъзмездни са за мен, желая да направя 50, желая да си умря до 50. “ И той беше като „ Няма метод, би трябвало да отидете там и да видите какво можете да извършите, без значение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР