Нанси Карабойчева, най-красивата българка за 2013 г. е в щастливо

...
Нанси Карабойчева, най-красивата българка за 2013 г. е в щастливо
Коментари Харесай

Красива и бременна: Нанси Карабойчева в 9-ия месец и изглежда прекрасно

Нанси Карабойчева, най-красивата българка за 2013 година е в щастливо очакване на първото си дете, което ще се появи на бял свят напълно скоро. 

Карабойчева показа благ кадър от бременността си в своя Инстаграм профил. Нанси написа, че към този момент е влезнала в деветия месец и всеки миг чака своето малко момче. 

Виж още:

Това ще бъде първото дете за Нанси Карабойчева и брачна половинка ѝ волейболният национал Добромир Димитров.

Навръх рождения си ден - 3 април, когато навърши 27 години, хубавицата разгласи, че е бременна в шестия месец. По-късно разкри, че чака момченце.

Виж още:

Сватбата на Мис България 2013 година, Нанси Карабойчева, и волейболният ни национал Добромир Димитров, беше едно от звездите събития на 2018 година Тогава на приказна женитба в Пазарджик им кумува Цветан Соколов и неговата половинка Деляна.  

Нанси и Добромир подвигнаха красива женитба със непретенциозен брой посетители. Снимките им в Instagram обаче събраха хиляди лайкове и доста честитки. Разбира се, и в този момент не е по-различно. Под поздравите на почитателите ѝ, Нанси благодари за пожеланията. " Безкрайно благодаря на всички ви за благите пожелания!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР