Нанси Карабойчева – една от най-красивите носителки на престижния приз

...
Нанси Карабойчева – една от най-красивите носителки на престижния приз
Коментари Харесай

Нанси Карабойчева: В любовта съм късметлийка - slava.bg

Нанси Карабойчева – една от най-красивите носителки на влиятелния приз „ Мис България “. Днес позната още като грижовна брачна половинка, а неотдавна и майка. За любовта в лицето на волейболиста Добромир Димитров, синонима на благополучие – сина й Матей и живота по време на пандемия... Тя приказва пред „ Телеграф “.

- Как сте след раждането? Чувствате ли се към този момент добре и във форма?

- Това е най-парадоксалното в тази ситуация, тъй като аз действително сега съм 4 кг под тежестта си преди забременяването ми, само че като форма сигурно съм много по-зле като всяка една жена – с отпуснато коремче, което към момента има потребност да се прибере, краката би трябвало да стегна... С една дума - нямам самообладание да минат още към 20-ина дни, поради думите на доктора, че след 40-ия ден мога да стартира да упражнявам още веднъж и се надявам до няколко месеца да придобия по-прилична форма. Не единствено килограмите са значими, а и това по какъв начин се чувстваш „ в кожата си “. Не съм пазила хранителен режим. Може би само преди сватбата месец-два се ограничавах и тогава отслабнах прекомерно доста. Имам добър ген и при постоянно спортуване 4-6 пъти в седмицата не ми е нужна диета.

- Вашата половинка волейболистът Добромир Димитров оказва помощ ли ви в грижите за дребния Матей?

- В момента той е на подготвителен лагер в Пловдив, прибира се единствено за уикендите. При мен е свекърва ми - неговата майка, а тя доста ми оказва помощ. Първата седмица бяхме напълно сами и, почтено казано, малко се стресирахме по грижите за това малко дребосъче, само че последователно и двамата започнахме да се оправяме идеално. Съпругът ми беше поел напълно 80% от отговорностите у дома по време на цялата бременност. Не мога да се оплача и в този момент, доста оказва помощ - повече от това, което споделят хората, че един мъж може да прави. Късметлийка съм в това отношение.

- Не спирахте да пътувате даже когато бяхте в напреднала бременност. Така ли си почивате - измежду планината, измежду природата, край гората?


- От дете това ми е обичано. И двамата сме от Пазарджик, Родопите са наоколо - няма и час път до такава степен, и сме привикнали, когато имаме опция, да сме на чист въздух измежду природата. За благополучие имах лека бременност и успявахме да пътуваме. До последно се усещах доста добре, бях много дейна. Най-любимото ми място си остава планината и най-много Родопите.

- Уплаши ли ви обстановката към COVID-19?

- Да, изключително първоначално бях доста уплашена. От март до май не бях излизала, само на съвещания. Съпругът ми пазаруваше и в аптека, и в магазин. Повечето време прекарвах на терасата, в късните часове си позволявах обиколка към блока, в който живеем. Притеснявах се, тъй като при бременните антибиотиците не са желателни. Пазех се не толкоз за себе си, що се касае за детето. Впоследствие и на мен това ми тежеше, както и на множеството хора, и взехме решение, че можем да си позволим изолирано излизане.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР