Нанасянето на слънцезащита е една от задължителните стъпки в нашата

...
Нанасянето на слънцезащита е една от задължителните стъпки в нашата
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да прехвърляте слънцезащитата си в различен контейнер

Нанасянето на слънцезащита е една от наложителните стъпки в нашата рутинна. Независимо дали е зима или лято, лицето ни се нуждае от артикул, който да ни защищава от нездравословните въздействия на UV лъчите. Лятото е тук и отпускарският сезон настава. Затова не трябва да подценяваме слънцезащиата, нанасяйки я през 3-4 часа в продължение на целия ден.

Защо споменахме отпуските ли? Голяма част от дамите избират да трансферират част от козметиката си в по-малки и практични контейнерчета, с цел да спестят място в багажа си, когато пътуват. Но това е една от огромните неточности, които позволяваме по отношение на нашия слънцезащитен крем. Той в никакъв случай не трябва да се реалокира в опакова, друга от истинската. Ето за какво:

Тази стъпка е извънредно нездравословна за вашия защитен крем по няколкоо прични. На първо място ние в никакъв случай не можемд а подсигуряваме, че контейнерът, в който я прехвърляме е изцяло чист. Всякакъв тип бактерии и прашинки могат да попаднат в крема и да го компрометират.

 2364358

Следваща по значимост идва съвместимостта на продукта с материалите, от които е направен контейнера, в който имате желание да прехвърлите продукта. Определени типове пластмаса могат да влязат в реакция с дадени съставки и да променят функционалността на крема. Това може да понижи неговата отбрана и да аргументи разграничи неподходящи реакции върху лицето. Основните съставки, които биха могли да провокират проблем са консервантите, дейните съставки и самите защитни филтри. Ако въпреки всичко доста държите да прехвърлите продукта си, заложете на стъкло.

Не забравяйте, че слънцезащитните артикули се оферират в особено основани за тях опаковки, които защищават крема от нарушение на неговата целокупност и функционалност. В момента, в който вие прехвърлите този артикул, той може да стане неспособен за приложимост. Така или другояче слънцепредпазните кремове за лице се оферират в опаковки не по-големи от 50 мл, тъй че те не биха заели кой знае какъв брой пространство в багажа ви. Рискът несъмнено не си заслужава!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР