Нанасянето на масло върху косата може да има дълбоко въздействие

...
Нанасянето на масло върху косата може да има дълбоко въздействие
Коментари Харесай

Използвате ли масло за коса? Внимавайте за тези 3 грешки

Нанасянето на масло върху косата може да има надълбоко влияние върху растежа на косата – в случай че се прави вярно.

Ако желаете да стимулирате по-бърз напредък на косата, би трябвало да употребявате масло за коса в рутината си. Тези флакони с течно злато съдържат в себе си съставки, които или подтикват фоликулите, предизвикват циркулацията на скалпа и почистват натрупванията, причиняващи инфектиране, или овлажняват дължините на косата и ги защищават. За да се радвате на всички изгоди от потреблението на масло за коса обаче, уверете се, че не допускате някоя от следните неточности:
Използвате прекалено много масло
Когато става въпрос за масло за коса, една от най-очевидните и все пак постоянно срещани неточности, е потреблението на прекомерно огромно количество  от продукта. Това може да не е толкоз огромен проблем, в случай че нанасяте масло преди къпане, само че в случай че е след стилизиране на прическата – не прекалявайте. Използването на прекомерно огромно количество масло върху косата може да я направи мазна и да я утежни. Особено, в случай че косата ви е по-тънка. Започнете с няколко капки и сложете в допълнение, в случай че е належащо.

Имайте поради, че някои масла са по-подходящи за нанасянето върху дължината на косата, до момента в който други са ориентирани особено към здравето на скалпа (например като маслото от арган и маслото от розмарин).

 Добави изложение

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР