Нана Гладуиш се отказа от работата си в Съдебен спор

...
Нана Гладуиш се отказа от работата си в Съдебен спор
Коментари Харесай

Нана показа в какъв лукс ще живее в Америка

Нана Гладуиш се отхвърли от работата си в " Съдебен спор " и отпътува да живее в Съединени американски щати. Тя приветства новата водеща Ромина Тасевска от хола си в Америка и по този метод сподели в какво първокласно жилище ще се шири там. 

От два месеца Гладуиш живее в страната неограничените възможности дружно със брачна половинка Джонатан и сина Джейсън.

Англичанинът е сполучлив предприемач, който продаде своята компания, само че продължава да се занимава с нея и постоянно е бил с отлични финансови благоприятни условия. Нана не споделя къде тъкмо в Съединени американски щати живее, само че пък се появи на видео връзка от хола си. Тя бе избрала къси гащи и горно без ръкави, с цел да си сподели " довиждане " със феновете. 

Разкрива се прелестна панорама към градината в двора й, в която има красиви палми и изобилна зеленина. " Хич да не я мислим, пищно си живее там ", съскат нейни сътрудници от медията. 

 undefined
Нана побърза да приветства новата водеща Ромина Тасевска с " добре пристигнала " и твърдо съобщи, че поддържа избора на продуцента Жоро Игнатов за нейна заместничка. А двете дами си наподобяват образно, което ще е по-лесно на феновете да я одобряват. Но задачата на Ромина не е по никакъв начин лека, защото Нана е измежду най-обичаните родни водещи и всяка не нейно място ще претърпи сериозна рецензия и съпоставения.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР