Нана Гладуиш прави смело първите стъпки към новия си живот,

...
Нана Гладуиш прави смело първите стъпки към новия си живот,
Коментари Харесай

Нана стъпи на крака след терапията в Израел и се върна на работа в „Съдебен спор“!

Нана Гладуиш прави самоуверено първите стъпки към новия си живот, видя HotArena .

През миналия уикенд русокоската се завърна в ефира на Нова телевизия , където започнаха новите епизоди на „ Съдебен спор ”, а зрителската публика изпадна в възторг от появяването на водещата, която се трансформира в еманация на победител над рака , откакто двукратно бе диагностицирана с чумата на века, писа „ Таблоид “.

В началото на лятото Нана изненадващо закри сезона на „ Съдебен спор ” с няколко излъчвания по-рано, признавайки през сълзи, че още веднъж има рак и анулира всичките си планувани летни екскурзии и се приготви за лекуване в Израел .

За първи път Гладуиш бе диагностицирана с рак през 2012-а година , откакто дълго време лекарите не можеха да открият какво мори организма й. Още тогава, откакто тя чува жестоката диагноза, си споделя, че няма различен избор, с изключение на да се опълчи с всички сили. Нана минава със издръжливост и през кошмара на химиотерапията, която при нея протича извънредно тежко. Водещата не крие, че несъмнено познава добре най-големия си зложелател, който я разделя и с други нейни близки. Баба ѝ си отива от рак на яйчниците, а неин братовчед не съумява да се пребори с неходжкинов лимфом.

Готова съм на всичко, с цел да се оправя с рака на гърдата за повторно. Не съм самоуверен човек, с цел да кажа, че ще съумея, само че си разрешавам да имам вяра ”, зарече се русокоската, излизайки за Тел Авив през юли месец.

През близки и другари Нана е споделила, че е минала няколко лечения в Израел, направени са й вливания, имало усъвършенстване, само че се стряхува да каже „ Здрава съм! ”, с цел да не я чуе дяволът.

Видимо си е същата, самата тя описа, че за 5 години лекуването се е трансформирало и има усъвършенствания. Изглежда ведра, усмихва се, само че никой не смее да я пита по какъв начин е, що е, или детайлности. Всеки уважа правото й да мълчи и й стиска палци да оздравее час по-скоро ”, споделят хора от Нова телевизия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР