Намушкаха двама младежи пред дискотека в Кюстендил, единият е сериозно

...
Намушкаха двама младежи пред дискотека в Кюстендил, единият е сериозно
Коментари Харесай

Намушкаха двама младежи пред дискотека в Кюстендил, единият е сериозно ранен

Намушкаха двама младежи пред дискотека в Кюстендил, единият е съществено ранен. Двама са потърпевши след нахлуване със сгъваем нож, а причинителят е арестуван. Той е на 37 години и по данни на полицията преди да нападна е имало спор сред него и потърпевшите.

Нападението е станало в нощна на събота против неделя. Състоянието на единия от потърпевшите е съществено. Той е настанен в столична болница.

„ Бяхме тръгнали на дискотека. Малко преди да стигнем до заведението моят другар беше съборен на земята и наръган няколко пъти в белия дроб и сърцето. Опитах се да се намеся и бях последван от същата орис ”. Това описа в ефира на единият от пострадалите Теодор.

По думите му не е имало спор с нападателя. „ Това, което видях е, че приятелят ми лежи в кръв на земята ”, споделя младежът.

„ Бяхме тръгнали и тримата към дискотеката и при разминаването с нападателя имаше разменена имитация „ за брадата му ”. Не е имало сборичкване. Той просто потегли към приятелите ми и стартира да ги постанова с ножа. Роберто лежеше на земята в кръв, а нападателят си потегли все едно нищо не е станало. Не е проявявана експанзия по отношение на мен ”, описа Корнелия, което е свидетел на случилото се.

Извършителят е арестуван. Той е с мярка за 72 часа. Прокуратурата евентуално ще изиска той да остане за непрекъснато в ареста.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР