Намиращият се във финансова криза Барселона успя да договори два

...
Намиращият се във финансова криза Барселона успя да договори два
Коментари Харесай

Барселона договори заеми за още близо 50 млн. евро

Намиращият се във финансова рецесия Барселона съумя да контракти два нови заема на обща оптималната стойност 50 млн. евро. Парите от тях са нужни за плана по реновацията на “Спотифай Камп Ноу ” и региона към него, който стартира в края на сезона.

От клуба разкриха, че са постигнали съглашение с две испански банки за отпущането на заеми - единият за най-много 17 млн. евро със период за погасяване до 30 април 2026 година, а другият за 32,5 млн. със период за погасяване до 15 май 2026 година Не са ясни лихвите към новите заеми. Иначе клубът сега обслужва и други заеми към двете банки.

Всичко това идва на фона на информациите, че единствено през идното лято каталунците би трябвало да понижат с 200 млн. евро сумата, която дават за заплати - освен на треньори и футболисти, а в това число и на чиновниците си.
 Куман разкри: Барселона беше подготвен да продаде Педри незабавно след идването му Куман разкри: Барселона беше подготвен да продаде Педри незабавно след идването му
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР