Намиращият се в сериозни затруднения Уест Хем възнамерява да поиска

...
Намиращият се в сериозни затруднения Уест Хем възнамерява да поиска
Коментари Харесай

Затъващият Уест Хем се хвана за вечно контузен в Ливърпул

Намиращият се в съществени усложнения Уест Хем има намерение да изиска чартърен нападателя на Ливърпул Дани Ингс през януари. Лонднчани, чиято позиция във Висшата лига не е по никакъв начин обнадеждаваща, са подготвени на обезверени ограничения, с цел да изплуват от зоната на изпадащите.

Какво докара до уволнението на Славен Билич?

След изминаването на първите 11 кръга в шампионата „ чуковете” имат нежелания актив от 9 точки, като са отборът с най-слаба отбрана (цели 23 позволени попадения). Нападението им дотук се е отчело с 11 попадения, което не е най-лошият вероятен актив, и все пак клубът ще преследва увеличаване на атакуващата мощност.

25-годишният Ингс по този начин и не може да пробие в първия отбор на Ливърпул, откогато Юрген Клоп пое „ червените”. Две доста тежки травми в коляното спънаха много отчетливо кариерата на нападателя, който беше приятност за окото с екипа на Бърнли.

Мойс - едвам петият избор на Уест Хем

Новият управител на Уест Хем Дейвид Мойс ще се опита да изкуши Ингс с опцията да играе постоянно и отново да възвърне статута си на британски национал. Ливърпул по този начин или другояче употребява футболиста единствено в дублиращия си отбор, тъй че сключването на договорка наподобява мощно евентуално.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР