Намиращият се в наказателна колония руски опозиционер Алексей Навални сподели

...
Намиращият се в наказателна колония руски опозиционер Алексей Навални сподели
Коментари Харесай

Навални се гаври с Кремъл: Иска да гледа кенгуру в килията

Намиращият се в наказателна колония съветски опозиционер Алексей Навални показа през днешния ден писма, показващи по какъв начин от няколко месеца той се присмива на затворническата администрация, отправяйки необикновени претенции, да вземем за пример да получи кимоно, балалайка, бръмбар, или даже да му разрешат да отглежда кенгуру в килията, съобщи Ройтерс.

Неговите претенции са били отклонени от администрацията на наказателната колония в Мелехово, намираща се на към 250 км източно от Москва, сочат документи, които Навални показа в интернет.

" Когато си в затворническа килия и нямаш доста развлечения, можеш постоянно да се позабавляваш контактувайки със затворническата администрация ", сподели Навални.

Опозиционерът и гневен критик на президента Владимир Путин излежава кумулативна присъда от 11 години и половина затвор за измами и пренебрежение към съда по обвинявания, които назовава изфабрикувани, за да го накарат да замлъкне.

Писмата демонстрират, че Навални е помолил затворническата администрация за цялостен куп предмети, в това число бутилка алкохол, балалайка, бастунче, две торбички на ниска цена тютюн, кимоно и черен колан.

Кореспонденцията разкрива и изискванията на съветската наказателна система. Така да вземем за пример Навални изискал да дадат мегафон на психологично болен пандизчия в килия насреща, с цел да може той да крещи още по-силно, а затворническите управляващи да присъдят 10-и дан по карате на пандизчия, който явно е умъртвил човек с голи ръце.



" Въпросът за отсъждане на степени в източните бойни изкуства не е от компетенциите на администрацията ", са дали отговор тогава затворническите управляващи.

В отговор на настояването на Навални да отглежда кенгуру, затворническата администрация пък му написа: " Животното посочено във вашата молба е торбесто. Вашата молба не може да бъде задоволена ".

Навални е подал питане също за имената на затворническите кучета, само че затворническите управляващи са го отклонили. Според опозиционера надзирателите са му обяснили, че в случай че знае имената на затворническите кучета може да се сприятели с тях и да се опита да избяга от пандиза.

Искането на Навални да получи позволение да отглежда бръмбар също е получило отвод. " Насекомото посочено от вас принадлежи към животинския свят ", написа в претекстовете на затворническата администрация в писмо от 3 май.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР