Намирането на стабилен любовен партньор е важно за всеки. Също така

...
Намирането на стабилен любовен партньор е важно за всеки.
Също така
Коментари Харесай

Има 8 знака, че сте намерили точния за вас партньор

Намирането на постоянен любовен сътрудник е значимо за всеки.
Също по този начин на всеки се е случвало да се заблуди, че е намерил точната за него половинка. Как да разберем дали сме срещнали оня сътрудник, за който ще кажем „ чудех се, за какво не съм го срещнал до момента “?  Това са срещи, които няма по какъв начин да объркаме. Там няма премисляне, свързването става по доста друг метод и разликата с предходните връзки се усеща във времето.
Тогава пред нас изникват 8 знака, че сме намерили точния за нас сътрудник. 
Вижте кои са. 

1. Вашето равнище на връзка е несравнимо . Успехът на всяка дълготрайна връзка се дължи на способността да се комуникира освен ясно, само че и достоверно. Тази връзка е същинска, нищо не е прикрито и няма неистина.

2. Създавате своя свят дружно. В най-стабилните любовни взаимоотношения сътрудниците са съучастници в това да основават общо благополучие и бъдеще. Имат общи ползи, занимания, само че почитат и характерностите си.

3. Във връзката ви има активност. Винаги намирате метод да поддържате искрата посред ви. Не сте от двойките, които рядко имат обществен живот. За вас е значимо да вършиме обичаните ви неща, като спортна интензивност, навестяване на спектакъл, кино, концерти, вършиме къси или дълги пътувания, срещате се с другари и т. н. 

4. Имате чувството, че се познавате цялостен живот.  Това също е необичаен знак, че сте намерили точния за вас сътрудник. Чувствате се толкоз удобно, като че се познавате от минал живот. 

5. С него просто е елементарно. Представете си две елементи на пъзел, които си пасват, само че мъчно и такива, които са предопределени да бъдат една до друга, да са свързани. Това е чувството, когато като че ли има такава синергия, че връзката ви е като добре смазана машина.

6. Обичате неговите недостатъци . Ако чувствате, че непрекъснато би трябвало да променяте колегата си към по-добро, това не е вашият човек. В една връзка е значимо да почитаме странностите и несъвършенствата (тук не става въпрос за изневери, домашно принуждение, зависимости).

7. Не можете да си визиите живота без него. Невъзможно е да си визиите какъв би бил животът ви без този сътрудник да участва в него. Въпреки това не сте подвластна, знаете, че щастието ви зависи и и от вас самата. 

8. Имате телепатична връзка. Почти постоянно знаете какво мисли или усеща сътрудникът ви, както и той за вас. Това е индикатор и за дълбока прочувствена връзка посред ви, което мъчно може да постигнете с всеки сътрудник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР