Намирането на подходящ футболист за тази роля обаче може и

...
Намирането на подходящ футболист за тази роля обаче може и
Коментари Харесай

Байерн търси типичен таран за заместник на Левандовски

Намирането на подобаващ футболист за тази роля обаче може и да не се окаже толкоз лесна задача, защото сега на пазара няма кой знае какъв брой класни голмайстори, които да не костват баснословни суми. Освен това Байерн има потребност от състезател, който незабавно да се впише в тима и да носи доста голове, а не да се чака да развие капацитета си.

Доскоро се говореше, че Байерн се е прицелил в нападателя на Щутгарт Саша Калайджич. Баварците даже имаха диалози с сътрудника на австрийския национал. На този стадий обаче договарянията са сложени на пауза и на " Алианц Арена " се оглеждат и за други варианти.

Междувременно не престават договарянията сред Байерн и Барса за Левандовски. Германският първенец отхвърли първите две предложения за поляка, само че каталунците приготвят ново предложение на стойност 40 милиона евро. То обаче към момента е надалеч от желаните от Байерн 50 милиона евро, тъй че не е ясно дали някоя от двете страни ще отстъпи и дали ще бъде открит компромисен вид, който да устройва всички.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР