Намирането на перфектния подарък не е лесна работа. А как

...
Намирането на перфектния подарък не е лесна работа. А как
Коментари Харесай

Неподходящите коледни подаръци, които са си подарявали звездите

Намирането на съвършения подарък не е лесна работа. А по какъв начин да зарадвате за Коледа някоя звезда? Със сигурност не желаеме да сме на мястото на половинките им, които би трябвало да мислят какъв брой безценен, ексцентричен и в същото време удобен би трябвало да е коледният подарък за тях. Ето някои от несъответствуващите коледни дарове, които са си подарявали звездите:

След като Кание Уест подари ръчно нарисувана чанта на Ким Кардашиян, тя реши да спрат с тази коледна традиция. Най-забавното е, че това се случва година преди да сключат брак. Кание очевидно крепко го е оплескал с избора си.
 Кание и Ким Gulliver/Getty Images
Джон Леджънд пък подари на брачната половинка си, Криси Тийгън, голяма буца… кашкавал . Подаръкът е много удобен, защото евентуално ще имат кашкавал за една година напред, само че доста от почитателите им в обществените мрежи попитаха дали това е подобаващият подарък за Коледа?

Подаръкът, който несъмнено ни оставя без думи е този на Риана. Нейна близка другарка й е подарила статуя на надуваем делфин . Той е ситуиран върху автобиографична кига за боксьора Мохамед Али от поредицата GOAT - GREATEST OF ALL TIME. Книгата пък е поставена върху четирикрак стол, към който има нанизана гума. Оказва се, че това в действителност е арт творба на авангардния създател Джеф Кунс. Е, ние май избираме по общоприети дарове в този случай.-->
 Риана Gulliver/Getty Images
Майк Тайсън бе женен за Робин Дживенс в интервала 1988-1989. Макар и да са имали единствено една Коледа дружно, боксьорът й подари вана на стойност 2 млн.долара. Макар и да пръв взор да няма нищо скандално, да подариш нещо, обвързвано с хигиена, не би се приело добре от всички. Това си е безценен намек за неприятна хигиена.

Помните ли времето, когато Тейлър Суифт се срещаше с Калвин Харис? За да му се изясни във безконечна обич, тя му подари… маслиново дърво. Звучи като доста благ подарък, защото се има вяра, че дървото живее хиляда години, само че надалеч не е подобаващ подарък за някой, с които ще си единствено за 15 месеца. Толкова изкара любовта сред двамата и в този момент евентуално дръвчето подухва на Харис единствено тъжни мемоари.
 Дядо Коледа ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР