Намирането на идеалния козметичен продукт може да се окаже трудна

...
Намирането на идеалния козметичен продукт може да се окаже трудна
Коментари Харесай

Внимание, дами! Не използвайте тези козметики всеки ден

Намирането на идеалния козметичен артикул може да се окаже сложна задача, по тази причина не е чудно, че, когато го открием, е мъчно да се въздържим и да не го използваме всеки ден. Някои артикули обаче не са предопределени за ежедневна приложимост, написа tialoto.bg. Кои са те?

Сух шампоан
Когато нямаме време да измием косата, това е спасението. Когато обаче се прекали с използването му, той може да аргументи увреждания.
Тази процедура крие риск от изсушаване на косата, а в следствие тя може да стане нежна и чуплива. Трябва да се уверим, че мием косата си доста добре и я омекотяваме с еликсир или маска.
Сухият шампоан не трябва да се употребява по-често от два следващи пъти.

Медицински еликсир за устни
Освежаващото и охлаждащо покритие е избавление за напуканите устни. Не е обаче за ежедневна приложимост, защото това крие риск от утежняване на положението. Има опсност кожата на устните да привикне към балсама.
Медицинският еликсир за устни следва да се употребява, до момента в който напукването на устните премине, след което да се премине към елементарен еликсир.

Водоустойчива серпантина
Препоръчително е да бъдем деликатни с тези формули, защото могат да изсушат миглите. Когато въпреки всичко ги използваме, някои гримьори съвестват първо да се нанесе елементарна серпантина, а върху нея водоустойчива, с цел да се запечата първия пласт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР