Намираме се в седмицата на Евровизия, а това стана повод

...
Намираме се в седмицата на Евровизия, а това стана повод
Коментари Харесай

Защо Крисия смени София с Варна? Певицата пожела успех на България в Евровизия

Намираме се в седмицата на Евровизия, а това стана мотив доста от участниците в състезанието през годините да си спомнят с носталгия за миналите страсти и да пожелаят триумф на своите наследници тази година. 

Сред тези " ветерани " в състезанието е и Крисия, която преди години дружно с пианистите Хасан и Ибрахим донесоха второ място на България в детската Евровизия. В своя Instagram профил Крисия пожела триумф на Виктория Георгиева и прикани всички, които могат да гласоподават за България, да го създадат. 

Виж още: Еха! Това дъщерята на Ванко 1 ли е? Няма да познаете хубавицата Ивана! 

Самата Крисия взе участие в Евровизия през 2014 година, когато бе на 10 година Наскоро, в " Забраненото шоу на Рачков ", тя показа, че ѝ липсват огромните подиуми и публиката. Но, става известно, към Крисия има някои огромни промени.

Виж още: Животът е пред тях: Родните хубавици, които се готвят за абитуриентски бал

Когато бе 7 клас, тя интензивно се готвеше за изпитите за музикалното учебно заведение " Любомир Пипков " в София. Е, тя бе призната и то на първо класиране, само че от година Крисия към този момент не учи в това учебно заведение и не живее в столицата, оповестява " Уикенд ". Певицата е заживяла във Варна, където продължава образованието си.

Виж още: Папи Ханс е подготвен за лятото и отсече: " Това съм аз - който не го кефи - да не ме гледа "

Според изданието имало две версии за решението на младата певица. Едната е любовно отчаяние. " Не се окайвам от ухажори и липса на внимание, само че сега съм се фокусирала върху себе си, задачите си и отговорностите си ", показа певицата. Другата версия пък са неприятни условия в музикалното учебно заведение в София. 

Изображение: https://www.instagram.com/krisiyat/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР