Намираме се на ул. инж. Панайот Бончев в София, на

...
Намираме се на ул. инж. Панайот Бончев в София, на
Коментари Харесай

Кметът на столичния Изгрев възмутен: 15-годишен проблем стои и мухлясва

Намираме се на ул. " инж. Панайот Бончев " в София, на която има един 15-годишен проблем, който е в нашия регион. За това алармира кметът на регион " Изгрев " доктор Делян Георгиев във Facebook. 

" Става въпрос за една сонда, която стои тук повече от 15 години. Тази сонда няма механизъм, с който Столична община да я реалокира. Ние неведнъж сме я подавали за репатриране, само че компанията, с която има контракт Следствен отдел към окръжна прокуратура дава отговор, че няма нужния потенциал да реалокира сходен вид оборудване. Дори е мъчно да бъдат репатрирани будове и камиони. В днешния ден ние продължаваме да подвигаме коли в регион " Изгрев ", които не дават отговор на наредбата, само че е извънредно време към този момент да успеем да се оправим и с тези по-големите транспортни средства, които основават проблем. 

" Няма по какъв начин 15 години сходно возило, което към този момент има мъх по гумите и по калниците, да стои тук и да заема така и така дребното места за паркиране, които имаме, бидейки един от централните софийски региони ", разяснява кметът.

Той насочи зов към Столична община да усъвършенства потенциала на всички свои компании реализатори, които репатрират колите в целия град. 

" Това е казусът, с който районните администрации не може да се оправим, само че очевидно и Столична община също. Не е съществено един град на страна членка в Европейски Съюз да няма нужния потенциал да в профил сходно нещо от улиците и от паркингите ", разяснява още Делян Георгиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР