Намираме се на финалната права на тазгодишното издание на Откритото

...
Намираме се на финалната права на тазгодишното издание на Откритото
Коментари Харесай

Програма за събота: Време е за дамския финал; Кирьос/Кокинакис също в опит да триумфират

Намираме се на финалната права на тазгодишното издание на Откритото състезание на Австралия, като през идния уикенд ще бъдат избрани носителите на трофея при дамите и при мъжете. През утрешния ден ни следва да разберем коя тенисистка ще успее да вдигне купата в Мелбърн, като двете претендентки са локалната представителка и лидерка в международната класация Ашли Барти и международната №30 Даниел Колинс.

Двете тенисистки до този миг имат изиграни общо четири срещи една против друга, като салдото е в интерес на австралийката, която води с 3:1 победи. Началото на утрешния дуел посред им е 10:30 часа българско време, когато те ще излязат на Rod Laver Arena, с цел да ще решат ориста на купата от първия за годината шампионат от Големия шлем.

След финала при дамите ще станем очевидци и на още един не по-малко трогателен дуел с присъединяване на звездното дуо Ник Кирьос и Танаси Кокинакис, които ще се изправят против други двама свои сънародници - Матю Ебдън и Марк Пърсел. При съществуването на четирима австралийци на корта можем единствено да гадаем каква ще бъде екзалтацията на публиката по време на конфликта, чието начало ще бъде след церемонията по награждаване при дамите - към 12:00 часа българско време.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР