Намирам прилики и разлики между Кирил Петков и Асен Василев

...
Намирам прилики и разлики между Кирил Петков и Асен Василев
Коментари Харесай

ИТН: Петков и Василев са като инсталациите на Кристо, но засега виждаме само опаковката на новата формация |

Намирам прилики и разлики сред Кирил Петков и Асен Василев и арт инсталациите на Кристо и Жан-Клод, за разлика от арт инсталацията на Кристо, в които знаем какво съставлява постройката, която той опакова. При новата коалиция към този момент виждаме единствено опаковката, само че не и наличието на новата групировка, дано да забележим техните цели, с цел да забележим по кои можем да забележим разговор. 

Това съобщи Виктория Василева от " ИТН " по Българска национална телевизия. Ние имаме предпочитание за диалози с тази групировка, само че те не зависят единствено от нас, сподели още основният секретар на Има Такъв Народ. 

Тежките думи към този момент са изречени. Ако гледаме към тях, значи да обречем бъдещето за сформиране на ръководство. Не се вторачваме в казаните думи. Компромисите, които ще са нужни, ще бъдат направени, добави тя. 

Продължаваме да настояваме, че е значима политиката. Но явно за някои от обединенията, с които преговаряхме, това е било прикритие. Ако зад нас стояха олигархични ползи - щеше да има държавно управление, разяснява още Василева. Според нея ще е по-опасно да няма държавно управление, защото има тежки проблеми, които се нуждаят от постоянен кабинет. 

Ще има нови лица редиците в " ИТН ", през днешния ден изтича крайният период за номинациите. Ще ми се да спрем към този момент да обсъждаме тематиката " Петър Илиев ", тъй като този проблем е от времето преди ние да работим с господин Илиев като правист. Не бихме могли да товарим хората от Има Такъв Народ с този проблем. Ние употребяваме ужасно доста хора, които стоят зад кадър и не са в листи, изясни тя. 

По думите ѝ с ГЕРБ и Движение за права и свободи диалози не би могло да има, тъй като няма по какъв начин да има допирни точки с тях, с цел да се продължи напред. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР