Намирам подкрепа в другите около мен, което на мен лично

...
Намирам подкрепа в другите около мен, което на мен лично
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Виктория за Северин: Това същество е виждало около себе си алкохол, чалга и гадости

Намирам поддръжка в другите към мен, което на мен персонално ми дава огромна мощ.

Това съобщи в предаването „ Беновска пита “ по Канал 3 някогашният брачен партньор на убитата Виктория Маринова Свилен Максимов.

По думите му килърът ѝ Северин Красимиров не е артикул на своя ген.

„ Аз нямам доверие, че това е ген. Той е артикул на неговото обучение. Това създание е виждало към себе си алкохол, чалга и гадости. Това е продуктът “, изясни мъжът.

Според него действителен късмет за смяна имат всички.

„ Нека всички, които познаваха Виктория, да я уважат с едно положително дело. Никой не ни е отговорен за ситуацията, това си зависи напълно от нас и ние би трябвало да го създадем “, съобщи той.

Според него оттук-нататък ще е по-трудно, само че няма да е невероятно.

„ Относно политиката желая да направя значимо конкретизиране, че аз не съм политик и не запознат съм политика и ще се дистанцирам особено от политическия нюанс на нещата. За мен е значимо това, което Виктория правеше. Това сме ние, които сме решили да променим нещата оттук-нататък “, уточни Максимов.

Според него народът към този момент е подготвен и би трябвало да се промени.

„ Страшно доста ме учуди, че нямаше това протестиране и мрънкане, това дежурно недоволство от всичко по какъв начин държават не става. Вместо това хората пристигнаха да поддържат. Това за нас значи поддръжка “, уточни някогашният брачен партньор на убитата журналистка, като добави, че българският народ към този момент е подготвен да се промени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР