Намериха отвлечения Адриан Златков, съобщи МВР. Синът на собственика на

...
Намериха отвлечения Адриан Златков, съобщи МВР. Синът на собственика на
Коментари Харесай

МВР: Намериха отвлечения Адриан Златков

Намериха похитен ия Адриан Златков , заяви Министерство на вътрешните работи. Синът на притежателя на столичната автокъща " Софавто " изчезна в края на август. Бащата Tони Златков удостовери пред NOVA, че Адриан е в положително здравословно положение, осведоми Народоосвободителна въстаническа армия.

25-годишният мъж изчезна на 30-и август сутринта в Герман. Автомобилът му беше открит на пътя покрай дома му. В колата бяха открити негови документи и персонални движимости.

Младежът е оставен нощес от похитителите си в региона на „ Панчарево ”. Адриан Златков спрял кола на автостоп и стигнал до бензиностанция в квартал „ Горубляне ”, откъдето се е обадил на родителите си.

По непотвърдена информация на NOVA няколко дни след отвличането са почнали договарянията за откуп, а в началото желаната сума е 3 милиона лв.. Дали и какъв откуп е заплатен не е ясно.

Няма информация похитителите да са арестувани. Още нощес обаче са почнали заградителни мероприятия – полицейски патрули са заградили към София и са почнали претършуване на региона за да бъдат открити похитителите.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР