Намери се консенсус на Председателски съвет, мнозинство. Хората чакат да

...
Намери се консенсус на Председателски съвет, мнозинство. Хората чакат да
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Хората очакват парламентът да работи, трябва да спре гаврата с народа

" Намери се консенсус на Председателски съвет, болшинство. Хората чакат да работи този парламент. Трябва да се одобри бюджет, би трябвало пенсиите да се изплатят, да се одобряват законопроекти. "
Това съобщи ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов, представен от БГНЕС.

" Трябва да спре гаврата с народа. А се отдръпнах поради това, че нямаше излаз, параграф 22. И когато сътрудниците помолиха, че това по-малко би възбудило пристрастеностите, и в името на хората и българите да излезем от тази патова обстановка (приех - б.р.). " - изясни Рашидов единодушието си да бъде ръководител на Народно събрание.

" Аз персонално 100%, на тези години, откакто съм бил два пъти министър и 6 мандата народен представител, надълбоко в душата ми си искаше да се отдам на внуците си. " – сподели  председателят на Народно събрание, представен от БНР.

„ Днес се получи нещо забавно - госпожа Нинова не го направи първа, тъй като ми е съперник, направи го, тъй като е национално виновен човек. Тя постоянно е била и подобен. " - сподели още Вежди Рашидов в първото си послание към депутатите, откакто беше определен за ръководител във връзка номинирането му от Корнелия Нинова след последния председателски съвет.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР