“Намерете време и проверете какви разходи са направени и също

...
“Намерете време и проверете какви разходи са направени и също
Коментари Харесай

Николай Денков с първа задача към министрите: Проверете какво е харчено във ведомствата ви

“Намерете време и проверете какви разноски са направени и също дали има забавени процедури ”. Това заръча на първото съвещание на новия Министерски съвет министър председателят Николай Денков.
Прочетете още
Още през вчерашния ден стана ясно кои са непосредствените задания, по които би трябвало да работим през идващите няколко дни, с цел да можем да стартираме сполучливо и по-сериозната дълготрайна работа. Трябва да стартираме с подготовката на бюджета, би трябвало всички да съдействате на министъра на финансите, с цел да успеем в точния момент. Окомплектоването на кабинетите по министерства, защото, знаете, че би трябвало да се оправяме с изключителна обстановка. И третото е да довършим подготовката на управническата стратегия, където молбата ми е дружно с специалистите и депутатите да подготвим документа, който от тук нататък ще бъде нашият проект, график, Библия, както желаете го натичайте, сподели той.

Моля ви да действате експедитивно и уверено по осъществяването на тези задания, тъй като нямаме време, никой няма да ни даде 100 дни и в това време това не би трябвало да става за сметка на качеството, акцентира той.

Това, което видях през последните дни в медиите са няколко информации за както споделяме - раздадени, предоставени средства в много огромни размери, става дума за милиарди левове без да е задоволително ясно дали са ориентирани оправдано, дейно и ефикасно. В същото време още веднъж се появи информация в медиите, че има забавени процедури, където също могат да настъпят загуби в огромни размери. Аз не знам тази информация дали е вярна. Това би трябвало да се ревизира и по тази причина наред с другите задания молбата ми към вас е да намерите време, уточни той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР