Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Преподаватели и ученици демонстрират работата си в екип на цената на Музикалното училище

Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Съвместните концерти заемат особено място в календара на креативните изяви на образователното заведение и се чакат с огромен интерес от публиката.

Това е опция за младите актьори освен да чуят осъществяванията на своите преподаватели, само че и да си партнират дружно на сцената. По този метод и отговорността на преподавателите става по- огромна, тъй като на процедура демонстрират това, което изискват.

Заедно на сцената те ще покажат, че в действителност могат да бъдат мощен екип, ще показват своята взаимна работа, своето другарство и доверие.

Съвместните изяви се отразяват положително на учениците, тъй като те виждат учителите си в друга светлина, освен като педагози, само че и като реализатори.

В програмата са включени творби на Моцарт, Вивалди, Вебер, Щраус, Бах, Бокерини, Жул Леви и други в осъществяване на солисти и ансамбли.

За следващ път преподавателите ще покажат, че с цел да основат същински актьори, самите те би трябвало да бъдат създатели от класа.

Ученици и учители ще потвърдят, че на сцената пред погледа на взискателната аудитория всички са равни.
Концертът " Заедно на сцената " се реализира в границите на план " На концерт в сряда ", през днешния ден - 14 февруари от 18 часа, Концертна зала на Музикалното учебно заведение, вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР