Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

20 въпроса за изкуството задават в Музикалното училище

Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Интерактивната игра " 20 въпроса за изкуството " се завръща тази седмица на сцената на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ".
Форматът, който започва през предходната година, съумя да заеме особено в календара на креативните изяви на учебното заведение по изкуства.

Тук основна роля е отредена на публиката. Изпълнители и фенове ще имат опция да се забавляват дружно с нови интелектуални провокации в областите " Музика ", " Танцово изкуство ", " Литература ", " Изобразително изкуство " и " Театър и кино ". По атрактивен метод въпросите от другите области на изкуството ще бъдат илюстрирани с видеоматериали или с живи осъществявания.

Зрителите ще станат част от нещо живо, същинско и прочувствено. В следващото предизвикателство на учебното заведение по изкуства ще бъдат забъркани имената на Бела Барток, Золтан Кодай, Антонин Дворжак, Берджих Сметана, Франц Шуберт, Имре Калман и Любомир Пипков. В спор ще влязат Здрава Каменова, Елин Рахнев, Димитър Бежански и Яна Язова. В конкуренцията ще се намеси и творчеството на Шекспир, Чайковски и Кандински, както и изкуството в Древен Египет и Япония.

А какво се случва в лондонския спектакъл " Палас Тиътър " - отговорът на този и на още доста въпроси ще научите, в случай че станете част от интерактивната игра " 20 въпроса за изкуството ".

Поредицата " 20 въпроса за изкуството " се реализира в границите на плана " На концерт в сряда ". Тази сряда 13 декември от 18 часа в Концертната зала на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ", вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР