Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Интерактивната игра 20 въпроса за ... се завръща на сцената на НУМСИ Проф. Панчо Владигеров

Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Интерактивната игра " 20 въпроса за... " се завръща тази седмица на сцената на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ".

Артисти, състезатели и  фенове ще имат опция да се забавляват дружно с интелектуалните провокации, този път  отдадени на   Бургас. Участниците ще дават отговор на въпроси,  които засягат историята и забележителностите на морския град. Ще се провокират с тематики, които свързват Бургас с поезията, изобразителното  изкуство, театъра, киното и музиката.

По атрактивен метод въпросите от другите области на изкуството ще бъдат илюстрирани с видеоматериали или с живи осъществявания. Публиката ще стане част от нещо  живо, същинско и  прочувствено.

Интерактивното състезание-концерт е отдадено на  6 декември – Ден на Свети Николай Чудотворец и празник на Бургас.

" 20 въпроса за...Бургас " се реализира в  рамките на плана " На концерт в сряда ", тази сряда  5 декември от 18 часа в Концертната зала на Музикалното учебно заведение. Вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР