Намереното тази сутрин тяло в Мандренкото езеро е на 67-годишната

...
Намереното тази сутрин тяло в Мандренкото езеро е на 67-годишната
Коментари Харесай

Откриха и петата жертва на наводнението в Бургаско

Намереното тази заран тяло в Мандренкото езеро е на 67-годишната Стоянка от село Черни връх . Това потвърдиха от полицията, представени от БНР.

 Откриха тяло на жена в Мандренското езоро
Откриха тяло на жена в Мандренското езоро

Проверяват дали е на жертвата от наводнението, търсена от 25 октомври

Жената се търсеше от нощта против 25 октомври, когато приливна вълна при наводнението в Бургаско я отнесе.

Вчера в Бургаската болница умря нейният брачен партньор, който получи тежки пострадвания по време на бедствието.

Д омът на Димитър и Стоянка беше отвеян от поройните дъждове в област Бургас. В нощта на бедствието починаха трима души. Най-тежко беше ситуацията в община Камено, където беше оповестено и бедствено състояние. По-късно стана ясно, че седем каскадни язовира в бургаска област са със скъсани язовирни стени. Много хора бяха евакуирани от домовете си, като част от тях бяха приютени в общински здания.

Припомняме, в прокуратурата са формирани четири производства за жертвите от наводнението в Бургас. След проливните дъждове в нощта на 23 против 24 октомври 2017 година се се излели към 200л/кв.м. дъжд. Инспекторите на ДАМТН откриха 7 броя язовира със скъсани стени .

Всички те са под 50 000 куб. м ., като се изключи бент. " Чотората ", който е с размер от 100 000 м3. Това са каскадни язовири, като четири, от тях са на територията на община Бургас, а три са в община Камено. Важно е да се означи, че под тези водоеми няма обитаеми места и водния отток от тях не е причина за човешки жертви.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР