Намерените застреляни в кола в Пампорово мъж и жена са

...
Намерените застреляни в кола в Пампорово мъж и жена са
Коментари Харесай

Разстреляните в Пампорово са музикант и банкерка от Пловдив

Намерените убити в кола в Пампорово мъж и жена са музикант и банкерка на 48 и 41 години с непрекъснат и сегашен адрес в град Пловдив, оповестиха на брифинг през днешния ден прокурор Недко Симов от Окръжна прокуратура - Смолян и шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Смолян Николай Димов.

Двамата са умряли по първични данни в интервала от 21 до 23 часа. Намерил ги инцидентно преминаващ по пътя смолянчанин, който спрял, защото видял кола паркирана до пътя сред Стойките и Пампорово с включени габарити. Решил, че имат проблем с колата и спрял да пита имат ли потребност от помощ, когато видял през стъклото окървавеното лице на мъжа. Той седял целият облечен в черно на шьофьорската седалка на колата си Ауди ТТ, а в скута му имало револвер.

Свидетелят подал сигнал за злокобната находка на тел. 112 към 23.35 ч. Полицаите откриват в колата натрупа и на дамата, на седалката до водача. Жената е с три огнестрелни рани в тялото си - две в гърдите и една в главата за дамата, а мъжът е с една огнестрелна рана в главата, заяви Димов. Телата им са откарани за аутопсия в смолянската болница. От полицията и прокуратурата отхвърлиха да оповестят имената на двамата умряли, защото към момента не са известени околните им. Самоличността им е открита в взаимни дейности с ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

Двамата живеели на фамилни начала. Жената била разведена, а мъжът останал вдовец преди години. Всеки от тях има по едно дете - момче и момиче, и двамата пълнолетни. Мъжът не е престъпно проявен, нямало данни да е работил на непрекъснато място, занимавал се с музика. Жената почнала работа като банков чиновник в Пампорово с контракт от два дни.

По случая е заведено досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране, на този стадий, сподели прокурор Симов. Предстои експертизи да потвърдят дали планове в ръката в скута намъжа револвер е този, с който са убити двамата. Освен оръжието са открити в колата и гилзи, и патрони. " Към сегашния миг можем да кажем че са непокътнати всички следи, следва назначението на други експертизи. В момента се прави тройна правосъдно - здравна експертиза. Ще бъдат осъществени разпити на очевидци за определяне на други обстоятелства и условия ", съобщи Симов.

Намереният револвер се оказал нелегално притежаван. Работи се по всички вероятни версии, само че водеща по първични данни, е тази за ликвидиране и самоубийство.

Предстои да се обяснява и претекста, ще се ревизират всички вероятни, само че водещия все още е повода да са персонални взаимоотношения на двамата. По първични данни по дамата нямало следи от опозиция или битка.
При първичните огледи не са открити предсмъртни писма, автомобила запечетан от полицията за следващи експертизи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР